Ніхто не забутий,  ніщо не забуте

Дата: 08.05.2021 09:00
Кількість переглядів: 1620

 У рамках  святкування    Дня  Пам'яті та примирення  та Дня   Перемоги  над  нацизмом  у  Другій світовій  війні  в Лютенській  територіальній громаді відбувся  ряд заходів,  присвячених цим знаменним  дням.

Фото без опису

Працівниками Лютенської сільської ради вшановано пам'ять загиблих у  Другій світовій війні та покладено  квіти з нагоди Дня Перемоги  над  нацизмом.

Фото без описуФото без опису

Лютенський СБК, Бібліотека разом з Начальником Відділу освіти, культури , молоді і спорту Романенко Наталією Олександрівною вшанували світлу пам'ять ветеранам с. Лютеньки! Пам'ятаємо! З Великою ПЕРЕМОГОЮ! Бажаємо миру на землі!

Фото без описуФото без опису

Фото без опису

Соснівський старостинський округ.

8 та 9 травня ми відзначаємо День пам'яті та примирення і День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. В пам'ять про загиблих здійснено покладання квітів до братських могил та пам'ятників.Минуть віки, але людство завжди пам’ятатиме героїв і вдячно славитиме їх великий подвиг. Нехай ніколи на нашій землі не буде більше воєн, а лише мирне небо!

Фото без описуФото без описуФото без опису

 

Напередодні Дня пам"яті та примирення, 76-ї річниці перемоги над нацизмом, здобувачі освіти РашівськогоЗЗСО І-ІІІ ст. вшанували пам"ять про тих, хто загинув на фронтах Другої світової війни, хто віддав своє життя за мирне і чисте небо. З глибокою скорботою і вдячністю схиляємо голови перед мужністю, перед пам"яттю тих, кого навічно забрала війна.

 

Фото без описуФото без опису

Педагогами ЗДО "Дюймовочка" проведено тематичну екскурсію «Світла пам’ять жива». Метою якої було прищеплювати дітям, починаючи ще з дошкільного віку, повагу до людей, які ціною свого життя здобули мир.

 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 

Здобувачі освіти початкової школи Лютенського ЗЗСО І-ІІІ ступенів до Дня Пам'яті та Примирення здійснили тематичну екскурсію та покладення квітів до пам'ятних та священних місць села Лютенька.

 

Фото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Соснівський заклад загальної середньої освіти І - ІІ ступенів

І живуть у пам'яті народу

Його вірні дочки і сини,

Ті, що не вернулися з походів

Грізної, великої війни.

Інформаційна хвилинка "Тільки пам'ять не сивіє, вічно житиме в віках" до Дня пам'яті та примирення та Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

Фото без описуФото без опису

Лисівський ЗЗСО І-ІІ  ступенів

 

 

У  Лютеньці  ветерана Другої світової війни Скрибку Віктора Ілліча вітали   Лютенський  сільський голова  Володимир Омельченко та  секретар  сільської  ради   Олександра  Фисун.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

У Лисівському старостинському окрузі солдатську вдову із Малої Обухівки  Меланію Григорівну Шепель, якій нещодавно виповнилося 100 років, вітали  староста Лисівського старостинського округу Наталія Фесик,  голова  ради  ветеранів  Олексій  Берус та завідуюча Малообухівським клубом Валентина Приліпко.

 

Фото без опису 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора