Про проведення конкурсу на вакантну посаду директора Лютенського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів імені Героя Радянського союзу М.Л. Величая

Дата: 30.04.2021 19:11
Кількість переглядів: 1466

ОГОЛОШЕННЯ

Про проведення конкурсу на вакантну посаду директора  

Лютенського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів імені Героя Радянського союзу М.Л. Величая,

с. Лютенька, Миргородського району, Полтавської області

Фото без опису

         Відділ освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Лютенської сільської ради відповідно до наказу від 29.04.2021 р. № 23 «Про проведення конкурсу на заміщення вакантної посади директора Лютенського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів імені Героя Радянського союзу М.Л. Величая» оголошує про початок конкурсу на посаду директора Лютенського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів імені Героя Радянського союзу М.Л. Величая, що знаходиться за адресою: 37353, Полтавська  область, Миргородський район, с. Лютенька, вул. Дружби, 61.

         Кваліфікаційні вимоги:

         Посаду директора Лютенського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів імені Героя Радянського союзу М.Л. Величая може обіймати особа, яка є громадянином України, вільно володіє державною мовою, має вищу освіту ступеня не нижче магістра та стаж педагогічної роботи не менше трьох років, а також організаторські здібності, фізичний і психічний стан якої не перешкоджає виконанню професійних обов’язків.

         Для участі у конкурсі до відділу освіти, культури, молоді та спорту виконавчого комітету Лютенської сільської ради за адресою: 37353, Полтавська  область, Миргородський район, с. Лютенька, вул. Дружби, 61 подаються такі документи:

- заяву про участь у конкурсі з наданням згоди на обробку персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних»;

- автобіографію та/або резюме (за вибором учасника конкурсу);

- копію документа, що посвідчує особу та підтверджує громадянство України;

- копію документа про вищу освіту не нижче ступеня магістра (спеціаліста) з додатком;

- копію трудової книжки чи інших документів, що підтверджують стаж педагогічної діяльності не менше трьох років на момент їх подання;

 - довідку про відсутність судимості;

- мотиваційний лист, складений у довільній формі;

- довідка про проходження попереднього (періодичного) психіатричного огляду;

         Документи подавати протягом 30 календарних днів (з дня  опублікування оголошення на веб-сайті Лютенської сільської ради та Лютенського ЗЗСО І-ІІІ ст.) за адресою: с.Лютенька, вул. Дружби,  61, відділ освіти, культури, молоді та спорту виконавчого комітету Лютенської сільської ради.

         За інформацією звертатись до начальника відділу освіти, культури, молоді та спорту виконавчого комітету Лютенської сільської ради Романенко Наталії Олександрівни за тел. 050 0348603, ел. пошта Osvita-lyutensjkasr@ukr.net

         

         Документи про участь у конкурсі приймаються у відділі освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Лютенської сільської ради.

         Конкурсний відбір буде проведений у приміщенні Лютенської сільської ради Миргородського району Полтавської області за адресою: вул. Дружби, 64, с. Лютенька, Миргородського району Полтавської області  37353 – 29.06. 2021 р. о - 9:00.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора