Відбулася п'ята сесія Лютенської сільської ради

Дата: 22.04.2021 19:27
Кількість переглядів: 1367

22 квітня  2021 року в  залі  Лютенського сільського Будинку культури, із дотриманням карантинних вимог,  відбулося пленарне засідання п'ятої сесії  Лютенської  сільської ради восьмого скликання.  Участь у сесії взяли  21 депутат  із 22 обраних .

Фото без опису

       Вів  засідання сільський голова Володимир Омельченко.      На розгляд порядку денного було  внесено  68  питань.

       Напередодні  сесії  відбулися  засідання постійних комісій сільської ради з питань земельних відносин, охорони навколишнього середовища, містобудування, будівництва (голова комісії  Гурський І.В.)  та комісії з питань охорони здоров'я, освіти, культури, молоді,фізкультури та спорту(голова комісії Романенко Н.О.).

       Всі питання порядку денного  депутати розглянули на комісіях. Тому одноголосно погоджено звіт про виконання сільського бюджету за І квартал та внесено зміни до сільського бюджету  на  2021 рік, внесено зміни до Програми охорони та раціонального використання природних ресурсів на території Лютенської сільської ради на 2021 рік.

Фото без опису

      Прийнято рішення по ряду освітніх питань:  про уповноваження начальника  відділу  освіти, культури, молоді та спорту виконавчого комітету Лютенської  сільської  ради на укладання  контрактів з директорами закладів освіти  територіальної  громади;  про затвердження  Положення про конкурс  на посаду керівника закладу загальної середньої освіти; про створення опорного закладу освіти в Лютенській територіальній громаді.

        Депутати одноголосно затвердили передавальні акти Лисівської, Рашівської та Соснівської сільських рад для   здійснення державної реєстрації припинення цих сільських рад; внесли зміни до структури та штатної чисельності виконавчих органів Лютенської сільської ради, вирішили майнові питання.

        Дуже детально  розглянуто  58  земельних питань; 2 з яких  відкладено на довивчення.

Фото без опису

        На виконання запиту депутатів, який був висловлений попередньо  на засіданнях комісій,      на сесію були  запрошені та виступили: заступник директора   КП « Сервіс» Петрівсько – Роменської сільської ради Олег Синяговський  із роз'ясненням щодо роздільного збору сміття та маршрутів автомобілів, які збирають це сміття; тимчасово виконуючий обов'язки директора, інспектор  РЛП «Гадяцький» Гадяцької міської ради Микола Дулич  із звітом про роботу за перший квартал  поточного року; провідний   спеціаліст  відділу освіти, культури, молоді та спорту виконавчого комітету Лютенської  сільської  ради Віта Панасенко відповіла на запитання щодо фінансування закладів освіти громади.

     Загалом  сесія була досить продуктивною, всі  депутати працювали злагоджено і результативно.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора