Увага! З 14 квітня розпочато прийом проєктів на Конкурс екологічних громадських ініціатив Полтавської області 2021 року.

Дата: 14.04.2021 11:51
Кількість переглядів: 520

Фото без описуМетою Конкурсу є підвищення рівня екологічної поінформованості населення Полтавської області в сфері екології, виховання розумного та дбайливого ставлення до охорони довкілля, формування екологічного мислення громадян у сфері охорони навколишнього середовища.

Автором проєкту може бути громадянин України віком від 14 років, що постійно мешкає на території Полтавської області. У Конкурсі беруть участь сільські, селищні, міські ради.

Кращі екологічні громадські ініціативи мешканців Полтавської області, що визначені переможцями Конкурсу фінансуються з обласного бюджету на умовах співфінансування з бюджетів органів місцевого самоврядування, що є учасниками Конкурсу.

Просимо долучитися до конкурсу всіх бажаючих та подавати свої ідеї, попередньо звернувшись до відділу економічного розвитку, інвестицій, містобудування та архітектури Лютенської сільської ради. Тел. 0992100720.

З детальною інформацією щодо конкурсу можна ознайомитися за посиланням.

https://oblrada-pl.gov.ua/ses/r/2021/80.pdf 

Термін завершення прийому проектів 14 травня 2021 року.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора