Пошук

До уваги підприємців громади

Дата: 29.03.2021 10:56
Кількість переглядів: 326

Актуальні конкурси для представників малого та середнього бізнесу:

«Програма з розширення можливостей для жінок та вразливих категорій населення у секторі кондитерського та крафтового виробництва» від USAID АГРО. Метою Програми є надання підтримки українським підприємцям з числа жінок та вразливих груп населення у збільшенні обсягів виробництва та продажу кондитерської та крафтової продукції, створенні нових робочих місць для жінок та представників вразливих груп населення. Дедлайн - 16 квітня 2021 року. Деталі - за посиланням.

Конкурс «Розвиток мікропідприємництва у громадах» від USAID АГРО. Програма зацікавлена у наданні підтримки діючим і придатним українським неурядовим і громадським організаціям, об’єднанням і приватним підприємствам, які запропонують життєздатні механізми започаткування нових видів господарської діяльності у громадах, що дозволить мешканцям розширити свої джерела доходів і підвищити конкурентоздатність на місцевому ринку праці. Заявки слід надіслати до 18:00 09 квітня 2021 року. Деталі - за посиланням.

Розпочинається реєстрація учасниць на освітньо-грантову програму для жінок- фермерок TalentA. Програма TalentA сприятиме покращенню продовольчої безпеки суспільства через розширення можливостей з освіти та доступу до фінансів для жінок, які проживають у сільській місцевості та зайняті у сільському господарстві. Вона передбачає проведення навчального онлайн-хабу та грантового конкурсу мікропроектів. Реєстрація на програму триває до 11 квітня 2021 року. Деталі - за посиланням.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора