Позачергова четверта сесія Лютенської сільської ради

Дата: 16.03.2021 14:14
Кількість переглядів: 1860

16 березня  2021 року у залі засідань Лютенської сільської ради відбулося пленарне засідання позачергової сесії Лютенської сільської ради восьмого скликання.  Участь у сесії взяли  20 депутатів  із 22 обраних .

Фото без опису

       Вів засідання сільський голова Володимир Омельченко.      На розгляд порядку денного внесено  16  питань.

       Перед сесією  відбулося  спільне засідання постійних комісій сільської ради з питань фінансів, бюджету, планування соціально-економічного розвитку  (голова комісії Хоменко В.М.)  та комісії з питань охорони здоров'я, освіти, культури, молоді,фізкультури та спорту(голова комісії Романенко Н.О.).

      Майже всі питання порядку денного було  розглянуто депутатами на комісіях. Тому депутати одноголосно прийняли рішення про затвердження трьох нових програм: підготовки  юнаків до військової служби та призову до  лав Збройних Сил України та інших військових формувань у Лютенській сільській раді   на 2021-2023 роки; цивільного захисту  населення і територій від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру, забезпечення  пожежної безпеки на території Лютенської сільської ради на 2021 рік; надання  безоплатної правової допомоги населенню Лютенської  сільської ради на 2021-2025 роки.

      Також депутати погодили внесення змін до  програми охорони та раціонального  використання  природних ресурсів  на території  Лютенської сільської ради  на 2021рік   та до комплексної  програми  розвитку  освіти  на 2021 рік . Одноголосно погоджено зміни до бюджету Лютенської сільської ради на 2021 рік,прийнято рішення про надання частин амбулаторій у селах Лютенька та Рашівка КНП «Гадяцька міська центральна районна лікарня» Гадяцької міської ради  для надання стоматологічних послуг населенню громади.

Фото без опису

       Сесія прийняла рішення про створення Служби  у справах дітей Лютенської сільської ради, відповідно внесла зміни до структури та  штатного розпису сільської ради на 2021 рік.

      Після детального вивчення прийнято зміни до рішення третьої сесії восьмого скликання від 19.02.2021 року «Про організацію харчування учнів закладів загальної середньої освіти  Лютенської сільської ради у 2021 році»,а саме учні 1-4 класів до кінця 2020-2021 року будуть харчуватися безкоштовно. Також доповнено категорію пільгового (безкоштовного) харчування учнів закладів дошкільної  освіти  Лютенської сільської ради у 2021 році дітьми з неповних сімей (діти одиноких матерів) та дітьми –напівсиротами.

      Після сесії   депутати на запрошення голови ветеранів Івана Чайки відвідали  краєзнавчий музей при Лютенському ЗЗСО  І – ІІІ ступенів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора