Кампанії з вакцинації від COVID-19

16 Вересня, 2021 р., 08:51
Діти та онуки — це завжди приклади для своїх рідних, хоч вони цього можуть не визнавати публічно. Мама може хотіти собі таку саму сукню як у нас, а дідусь порадиться, чим ми поливаємо рослини на балконі. Тож давайте покажемо їм ще один прекрасний приклад — вакцинуймося від COVID-19 і розкажемо, чому це важливо для кожного. Як записатися на щеплення? - подзвонити сімейному лікарю - подзвонити до реєстратури зручного для вас пункту щеплення або записатися через сайт helsi.me (перелік пунктів щеплень та центрів масової вакцинації https://list.covid19.gov.ua/) за номером контакт-центру МОЗ 0 800 60 20 19
15 Вересня, 2021 р., 11:24
Тепер внутрішній COVID-сертифікат можна отримати після настання технічної можливості. Так званий жовтий сертифікат допоможе уникнути карантинних обмежень жовтого рівня. Так званий зелений — про повний курс захисту.
14 Вересня, 2021 р., 11:05
Тому, ми попросили поділитися досвідом сімейну лікарку Daryna Dmytriievska і розповісти чому важливо обрати собі сімейного лікаря й довіряти йому.
14 Вересня, 2021 р., 11:02
“Запропоновані нами зміни - це можливість стримувати епідемічну ситуацію та зберігати економічну активність країни. Ми говоримо про те, що сьогодні є можливість вакцинуватися та бути захищеним у кожного, наявної вакцини для цього достатньо. Додатково в нас чітко визначені щотижневі кількості поставок вакцин до кінця цього року. Ми дозволили навіть вибирати, якою вакциною щепитися, чого немає у більшості країн”, - зазначив міністр охорони здоров’я Viktor Liashko. Зокрема, ухвалені зміни передбачають, що COVID-сертифікат матиме дві опції (так звані “жовтий” або “зелений”) та міститиме інформацію про вакцинацію, негативний результат тестування (діє 72 год.) або одужання від COVID-19. Так званий “жовтий” сертифікат матиме інформацію про перше щеплення, а “зелений” - про повний курс. Детальніше тут: https://bit.ly/3A7WnOr Важливо! COVID-сертифікати матимуть кольорові відмітки виключно в цифровому форматі, друкувати на папері відповідного кольору не потрібно.
13 Вересня, 2021 р., 11:08
Якщо ви щепилися принаймні однією дозою антиковідної вакцини, медіасервіс дарує 7 днів передплати «Кіно+». Це широкий вибір фільмів, серіалів, мультфільмів, фільмових каналів, аудіокниг та подкастів.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора