ДПІ

05 Жовтня, 2023 р., 09:12
Вимоги законодавства сфери розрахунків, пов’язані, зокрема, і з відображенням реквізитів електронних платіжних засобів – платіжних карток (далі – ЕПЗ) у чеках, які формуються реєстраторами розрахункових операцій/програмними реєстраторами розрахункових операцій.
27 Вересня, 2023 р., 11:04
          Новації податкового законодавства, встановлені Законом України від 30.06.2023     № 3219-ІХ «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо особливостей оподаткування у період дії воєнного стану»                        (далі – Закон № 3219) були у центрі уваги під час чергового засідання Громадської ради при Головному управлінні ДПС у Полтавській області, яке відбулося 26 вересня 2023 року в онлайн форматі.   
26 Вересня, 2023 р., 10:15
        У Головному управлінні ДПС у Полтавській області під головуванням очільниці податкової служби Полтавщини Алли Рябкової та за участі народного депутата України члена Комітету Верховної Ради України з питань, фінансів, податкової та митної політики Олексія Устенка відбулась робоча зустріч. Також на захід були запрошені начальник Полтавської митниці Олександр Горбов, його заступники Наталія Скабук та Юрій Кіргетов, представники «Полтавської асоціації бізнесу» на чолі з керівницею Іриною Бессарабовою           і бізнес-спільнота  м. Кременчука.   
25 Вересня, 2023 р., 08:43
У зв’язку з надходженням численних звернень від суб’єктів господарювання та з метою практичного застосування бізнесом, з питань проведення розрахунків у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг, надаємо приклади алгоритму дій продавців у частині виконання обов’язку щодо формування та видачі фіскальних касових чеків покупцям при торгівлі в мережі Інтернет.
21 Вересня, 2023 р., 09:51
Головне управління ДПС у Полтавській області з метою інформування суб’єктів господарювання щодо законодавства у сфері здійснення розрахунків при надані послуг повідомляє.
20 Вересня, 2023 р., 08:39
Чи подається податкова декларація з рентної плати, якщо у деяких звітних періодах поточного року у суб’єкта господарювання відсутній об’єкт оподаткування рентною платою за спеціальне використання лісових ресурсів (не здійснювалася заготівля деревини)?
20 Вересня, 2023 р., 08:38
Триває інформаційно-роз’яснювальна кампанія щодо останніх новацій податкового законодавства, тож нещодавно фахівці Головного управління ДПС у Полтавській області завітали до суб’єктів господарювання  у м. Котельва Полтавської області.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора